i
Pre-inschrijving

Veelgestelde vragen

Ja, ook kinderen kunnen deelnemen aan de workshops. Kinderen tot 16 jaar dienen onder begeleiding van een volwassene deel te nemen. Kinderen die niet deelnemen aan het Woef Weekend kunnen gebruik maken van de faciliteiten van het park zoals het binnenzwembad, het klimpark en/of de skibaan.

Ja, dat mag zeker! Er zijn zeer veel faciliteiten waar je gebruik van kunt maken. Er is zelfs een klimpark en skibaan!

Nee, bedlinnen zit bij de prijs inbegrepen (muv de kampeerplekken).

Ja, vanuit Molecaten zijn er voldoende horecaplekken aanwezig.

Op de verharde paden is het makkelijk toegankelijk met een rolstoel. Op de velden is het minder toegankelijk voor rolstoelen/kinderwagens/hondenkarren.

Ja, er is bij elke accommodatie/kampeerplek plek voor één auto.

Helaas is dit niet mogelijk. Het weekend is echt bedoeld voor deelnemers van Woef Weekend. Wel komt er op de zondag een mogelijkheid om als daggast het park te bezoeken.

Ja dat mag, mits de hond geen last heeft van verlatingsangst.

Nee hoor, je bent volledig vrij om zelf te kiezen aan welke activiteiten je deelneemt.

Bij aankomst kun je je melden bij P2. Het team van Woef Weekend zal je daar verwelkomen en alle informatie geven.

Dat kan vanaf 13.00.

Dat kan in principe vanaf 16.00, maar als je je telefoonnummer achterlaat bellen we jou als je accommodatie eerder klaar is.
Let op! Je bent vanaf 13.00 al welkom op het park om kennis te maken met het park en met de andere deelnemers en deelnemende honden.

Ja, ook voor pups en senior honden hebben wij activiteiten verzorgd.

Ja zeker, ook deelnemers uit België zijn van harte welkom!

Nee, het is niet nodig om bij een accommodatie een volledige bezetting te hebben.

Ja, het is mogelijk om samen met iemand anders een accommodatie te boeken. Zo kunnen jullie de kosten van de accommodatie delen en wordt je Woef Weekend nog voordeliger!

Tip: neem opa en oma mee in de accommodatie. Zo kunnen opa en oma met de kinderen genieten van de faciliteiten van het park en kan jij deelnemen met de hond(en).

De reguliere schoonmaakkosten bedragen €16,- per accommodatie. Dit geldt ook als er meerdere honden in de accommodatie zijn. De accommodatie dient bezemschoon en netjes achter gelaten te worden. Schade aan de accommodatie welke is ontstaan door de bezoeker en/of hond zal worden verhaald op de deelnemer.

Per hond betaal je €4,- per nacht. Kom je van vrijdag t/m maandag met één hond? Dan betaal je dus voor je hond €12,-.

Tijdens Woef Weekend kun je je eigen prijs bepalen. Zo kun je met een eigen tent op een kampeerplek of boek je een luxe villa met verdieping. Alle uitleg over de verschillende accommodaties en de bijbehorende prijzen vind je hier.

Ja, dat kan. Woon je bijvoorbeeld in de buurt en slaap je liever thuis? Dan kan je, tegen betaling van de deelnemerskosten van het Woef Weekend, aan het Woef Weekend deelnemen aan alle activiteiten.

Deelname aan de workshops en andere activiteiten van Woef Weekend bedraagt €75,- per deelnemende hond. Dit is dus inclusief alle workshops en lezingen en exclusief accommodatie of parkeerplek en eventuele andere extra’s.

Ja, dat kan. Je betaalt per deelnemende hond en mag dus ook met meerdere honden meedoen met de workshops. Wel heb je zelf de verantwoordelijkheid over je eigen honden tijdens je deelname aan de workshop. Honden mogen niet onbeheerd achter gelaten worden.

Speciaal voor Woef Weekend zijn er uitzonderingen gemaakt. Zo is het, uitsluitend tijdens Woef Weekend, toegestaan om meerdere honden mee te nemen zowel op de kampeerplek als in een accommodatie. Wel dient het aantal honden en een omschrijving van het ras gegeven te worden. Wij zullen een op maat gemaakt advies geven met betrekking tot de accommodatie. Zo houden we bijvoorbeeld rekening met de grootte van de honden en de aantallen. Uiteraard is de uiteindelijke keus aan jou zelf.

Klik boven aan de pagina op ‘Aanmelden’ of hier. Je wordt doorverwezen naar het aanmeldformulier. Je kunt hier je eigen boeking samenstellen. Hier vind je dus ook alle mogelijkheden en de daarbij behorende kosten.