i
Boeken Woef Weekend

Over Woef Weekend

Over Woef Weekend

Woef Weekend is een initiatief van PetPret Events & More. PetPret Events & More organiseert unieke hondenevenementen door Nederland. Naast Woef Weekend is PetPret Events & More ook de organisator van hondenevenement Bark in the Park.

Milka Kraima-de Vries

“Mijn naam is Milka Kraima-de Vries, oprichter en eigenaar van PetPret Events & More. Ik ben getrouwd en moeder van twee dochters. Onmisbaar in ons gezin zijn onze Franse bulldog Dutch van 10 jaar en onze kruising border collie Diesel van 12 jaar. Jaren geleden begon ik met de organisatie van Franse bulldog-wandelingen. Mensen samenbrengen is mijn passie. En hoe leuk is het dan als de hond, mijn inspiratiebron, hier een cruciale rol in kan spelen. Door het grote succes van de wandelingen ontstond al snel het idee van een evenement, Bark in the Park, dat inmiddels is uitgegroeid tot een begrip in de hondenwereld. 

Na het succes van Bark in the Park hebben wij nu ook Woef Weekend in het leven geroepen. Niet één dag, maar een heel weekend lekker bezig zijn met je hond samen met andere hondenliefhebbers, hoe leuk is dat? 

Mijn doel is dan ook om, samen met de rest van het team, een brug te slaan tussen een digitale wereld en een live connectie waarbij de hond en zijn behoefte centraal staan. We willen de bezoekers en hun honden een unieke ervaring aanbieden en onze zakelijke contacten dichtbij hun (nieuwe) consumenten brengen. Ik ben dan ook erg trots op de connecties die wij reeds hebben mogen leggen en dankbaar voor de persoonlijke band die we opgebouwd hebben met veel van onze bezoekers en hun honden en daarnaast uiteraard ook met onze zakelijke contacten.”

Wendy van Loenen

“Ik ben Wendy van Loenen en moeder van twee meiden. Jarenlang zijn wij in het bezit geweest van onze Franse bulldog Boeddha en hebben we meegelopen met de Franse bulldog-wandelingen waar ik Milka heb ontmoet. Milka heeft mij gevraagd om haar te ondersteunen bij de organisatie van Bark in the Park en nu ook Woef Weekend.

Met mijn achtergrond in de zorg kan ik mijn bekwaamheden uit mijn werk toepassen in de organisatie van een evenement voor dier en mens. Met mijn liefde voor honden denk ik graag mee over leuke activiteiten voor de honden en daarnaast ook over het sociale aspect. Ik vind het fijn om structuur aan te brengen in het evenement en houd mij dan ook bezig met de administratieve zaken. Zo kan ik ook onze zakelijke connecties ondersteunen tijdens de organisatie.

Ik vind het dan ook heel gaaf om tijdens het evenement te zien hoe alles en iedereen samen komt tot één geheel. Dat we op deze manier samen de bezoekers een unieke ervaring kunnen bieden is de kers op de taart. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om ook in de toekomst zoveel mogelijk connecties te leggen tussen de honden en hun eigenaren via onze evenementen.”

Michael Hamming, Vincent van Egdom en Juan Bernadina

“Wij zijn Juan, Michael en Vincent. Wij kennen Milka ook van de Franse bulldog-wandelingen en hebben inmiddels ook onderling een leuke vriendschap opgebouwd. We zijn alle drie hondenliefhebbers en -eigenaren en zijn sinds enkele jaren betrokken met de op- en afbouw van Bark in the Park. Daarnaast bieden we tijdens het evenement ook ondersteuning waar dat nodig is. Naast de gezelligheid in het team vinden we het erg tof om een steentje bij te kunnen dragen aan Bark in the Park en Woef Weekend. Die blijde gezichten is waar we het voor doen!”